16 Жовтня, 2018 - Admin

Я люблю Україну

То берізка, то ялина, то рокит зелений гай.
Дорога моя країно, де знайдеш такий ще край!
Це- наша Батьківщина! Це – наша Україна!..
Ми люблю Україну, бо це наша земля. Бо тут живе наша рідня.

Восьмикласники – патріоти своєї держави. Щорічно  в дні декади національно-патріотичного виховання  в класі проводяться цікаві заходи. Цьогоріч, 16 жовтня , учні стали учасниками  музично-розважального патріотичного ігрового шоу «Я люблю Україну», яке присвятили Дню козацтва та Дню захисника України. Ведучі Гарібова В. та Дмитрієв Р. ознайомили із цікавою козацькою історією та деякими історичними фактами створення української держави.

В шоу приймали участь дві команди – команда «Сині» та команда «Жовті». Учасники гри показали свої знання з історії,з української мови  у раунді «Переклад»та «Поясни», вміння розгадувати ребуси . Цікаво та захоплюючи проходив раунд «Українські постаті», де треба було назвати прізвища великих українців  та «Музичний»  , під час якого за першими акордами відгадати назву пісні і проспівати куплет. Конкурс капітанів «Вірю- не вірю» став заключним і приніс остаточну перемогу команді «Жовтих».

Найактивнішими учасниками гри стали Орда Р., Москаленко М., Яковенко А., Буряківський О., Карась В., Рябокобила В., Гарібова В.

Учні розійшлися після заходу додому, але патріотичний настрій залишився в душі та серці. Пізніше і в системі Інтернет з’явилися від них пости «Я люблю Україну».

Це значить , що  діти – наше майбутнє , майбутні видатні українці. За ними майбутнє.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *