2 Жовтня, 2017 - Admin

«Я – громадянин і патріот держави»

З метою розширення знань учнів про рідну державу, розкриття суті поняття «громадянин», «патріот», «патріотизм», прагнення бути свідомим громадянином України і її патріотом, 2 жовтня у 3-му класі відбулася бібліотечна година «Я – громадянин і патріот держави». Епіграфом стали слова Напалеона  «Любов до Батьківщини – перше достоїнство цивілізованої людини».

Третьокласники ознайомилися зі значенням слова «АТО» та створили асоціативний кущ з власних думок з приводу того, що відбувається на схожі України. Також створили па’мятку «Що треба змінити, щоб стало безпечно на окупованій території». Під час декламування віршів діти багато говорили про мир, спокій на Україні та згадували  українських захисників, а хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих воїнів.

Під час бібліотечної години третьокласники ще раз усвідомили, що ми всі – українці, громадяни і патріоти нашої держави. І ми не повинні залишатися осторонь. Кожного з нас повинна турбувати доля країни, бо ж це – наше покликання.

Підсумком спілкування стали слова  «Молитви про Україну»:

«Боже,Великий,Єдиний,

Нам Україну храни,

Всі твої ласки, щедроти,

Ти на люд наш зверни!»

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *