5 Листопада, 2015 - Admin

ЯК НА ЯРМАРКУ В НОВІЙ ВОДОЛАЗІ

Гей, на ярмарок хутчіше,
І не пішки, а бігом!
Тож збирайтесь веселіше

Всі на ярмарок — гуртом!

Тут всього багато й густо!
Тож скоріше! Поспішайте!
Всі на ярмарок рушайте!

Ось саме в таку осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати залишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами… Чого тільки не було на тих ярмарках у незапам’ятні часи в Україні!

А ще на ярмарку можна було відпочити і повеселитися, зустрітися з родичами, знайомими, друзями, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами. Бо осінній ярмарок — це справжнє свято з мандрівними артистами, які водили дресированих звірів; зі скоморохами в яскравому і смішному одязі; з гадалками, акробатами та борцями.

Тож 05 листопада 2015 року в нашому закладі учні 10-го класу разом із класним керівником та вихователем Щербак І.Б., а також учні 8-го, 5-го, 1-го класів дали змогу усім бажаючим поринути в ту далеку епоху й зазирнути на такий ярмарок, що відбувався кожної осені в українських містечках і великих селах.

SEGHEbkuPw4 C341pZEBk9k uf7HybQ1lRs UN97pLmknKU

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *