22 Лютого, 2017 - Admin

Якби не війна…

22 лютого 2017 року учні 9-го класу  нашого закладу відвідали інформаційно-виставочний центр у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені Миколи Лисенка, де ознайомилися з виставкою ˮЯкби не війна“, яка організована Харківською обласною громадською організацією ˮСпілка ветеранів АТО“.

146 Героїв, 122 історіїї, 8 блоків волонтерського фото проекту «Якби не війна» – це історії життя 97 «звичайних» людей, які живуть серед нас. І про життя 25 янголів, які спостерігають за нами з небес.
Історії про те, як війна калічить тіла, але звеличує душі. Історії про те, як отримані важкі травми – не привід опускати руки. Про людей, які попри все не втрачають здатності любити і мріяти. Історії про кохання, всупереч війні. Історії про те, що не обов’язково бути військовим, щоб захищати свою землю. А також, не обов’язково бути чоловіком, щоб тримати в руках зброю, так само, як не обов’язково бути українцем – щоб захищати Україну. Історії про тих, хто віддав найцінніше, що в них було – життя, одній єдиній і коханій –Україні.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *