1 Грудня, 2016 - Admin

Що? Де? Коли?

Ми не народилися зі знаннями, ми пізнаємо світ із допомогою знань!

Саме під таким гаслом у  закладі 1-го грудня з ініціативи Центра навчання та дисципліни учнівського самоврядування відбувся інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?» серед учнів 9-го та 11-го класів у рамках проведення тижня   математики, фізики, інформатики  «Точні науки – гімнастика розуму». Із учасників було сформовано 2 команди (команда від 9-го класу та команда учнів 11-го класу).

Питання з математики, фізики, інформатики, історії, української мови, географії були не тільки цікавими, а й надзвичайно пізнавальними, що дали учням змогу показати свої знання, почерпнути нові, проявити ерудицію, логіку, увагу. У другому раунді команди відповідали на запитання, підготовлені учнями 5-8-х класів. Найоригінальнішим питанням журі визначило питання від учнів 7-го класу.

Протягом турніру старшокласники показали свої інтелектуальні здібності, вміння логічно мислити, активно обговорювали кожне питання, не порушували умови гри, чітко виконували кожне завдання.

Під час гри у залі панувала атмосфера азарту та суперницва.  Нові знання та задоволення від проведеної гри одержали не лише учасники, а й усі присутні.

Перемогу отримала команда 9-го класу та була нагороджена дипломом переможця і заохочувальними призами.

Турнір ще раз підтвердив істину, що найбільше багатство країни – мудра, розумна, інтелектуально і духовно багата молодь, у руках якої майбутнє нашої держави.

 xr8rig84-sk lwcwjmtlj98 zfvppbm8vw0 vxw1tqpertk

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *