31 Жовтня, 2017 - Admin

Шлях сьогодні в нас один – в королівство Хеллоуін

Чи задумувалися ви коли-небудь, що це за свято Хеллоуін? Чому його так люблять діти, студенти, молодь?

Його корені сягають далеко в дохристиянську епоху. Племена кельтів, які проживали на території сучасної Великобританії, ділили рік на дві частини: зиму і літо. 31 жовтня вважалося останнім днем року, що закінчувався,  і останнім днем збору урожаю.  Саме в ніч з 31 жовтня на 1 листопада  вони переходили на новий зимовий сезон. Так кельти святкували Новий рік.

За традицією, в цей день збиралися всі злі і добрі сили , приходили до людей, лякали їх. Символом свята ставав гарбуз, який відлякував злих духів. Традиція святкування Хеллоуіна з гарбузами залишається і сьогодні.

В цей день у семикласників теж було свято.

Ведучими свята були дві «відьмочки» – Настя і Ліза. Вони підготували цікаву конкурсну програму. Провели конкурс «Найстрашніший крик», але визначити переможців не могли, бо всі вміли «страшно» кричати, «Відьмовська комірка», в якому діти шукали павуків, жуків, змій. Учасники конкурсу «Незвичайний мішечок» за страшні розповіді отримали призи — цукерки-привиди. Надзвичайно цікаво пройшов конкурс «Гарбузик», «Лотерея», «Зізнання». Під час свята семикласники веселилися, танцювали,сміялися і намагалися налякати один одного.

В кінці свята діти презентували свої костюми.

Батьки учнів приготували багато солодощів, цукерок та печива , якими діти пригощалися під кінець свята. Всім надзвичайно сподобався торт «Відьмочка», який приготували батьки Терещук Л.

Особливу подяку виносимо Мащенко А.М., Кодик С.Л.,Синиці М.О., Задорожній О.В., Терещук О.М., Гарібовій З.В. за допомогу в організації та проведенні свята.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *