4 Травня, 2016 - Admin

Шана за подвиг, вдячність за мир!

У травні, у дні весняного буйноцвіття приходить до нас Свято перемоги, свято «зі сльозами на очах» …

До  відзначення 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війни 4 травня учні 1-го класу відвідали бібліотечну книжкову виставку «День слави і пам’яті – свято Перемоги». Представлені на виставці матеріали розкривають історичну правду  про переможні та трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних дій.

 Шкільний бібліотекар ознайомив учні зі збірником спогадів, де ветерани розповідають про героїчні будні, стійкість і мужність радянських воїнів, народних месників, які ціною власного життя наблизили величний День перемоги. Та особливо цікавими були макет Нововодолазького Меморіалу Слави, виготовлений старшокласниками, та світлини дітей-партизанів, які були захисниками своєї Батьківщини та незважаючи на свій вік мужньо обороняли свою землю від нападників.

Книжкова виставка «День слави і пам’яті – свято Перемоги» – це світла пам′ять про велич народного подвигу, про нездоланну стійкість, мужність і волю людей,  вічна пам′ять про покоління сорокових років, яке ціною власного життя захистило прийдешні покоління.

20160504_134206 20160504_133945 20160504_133529

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *