2 Січня, 2018 - Admin

Чорно-біла вечірка

Неординарно зустріли Новий рік семикласники:  вони перетворилися 2 січня на шахові фігури і «грали» в шахи. Тому своє свято назвали Чорно-білою шахматною  вечіркою.

На шахматній дошці  «ходили» пішки, неодноразово були ходи кіньми, які ставили шах королям. Офіцери та тура захищали своїх королев від небезпечних ходів. Як тільки на шахматній дошці ставився шах королю, то король та його свита «відкуплялася» художнім номером та веселим конкурсом. Багато сміху, подарував конкурс «Циганочка», «Новорічні сани»,  конкурс «Чарівний посох».

На закінчення свята діти запалили бенгальські вогні, випустили в небо багато хлопавок та велику повітряну кульку, на якій написали побажання та свої мрії.

В гості до дітей завітала Снігова королева зі своїми підданим, які веселили учасників свята своїми жартами та веселими витівками.

Велику допомогу у проведенні свята надали батьки класу, а зокрема, Синиця М.А., Мащенко А.М., Яковенко Т.Л., за кошти батьківського комітету були куплені іграшки та прикраси на ялинку, призи для проведення конкурсів.

Ми всіх вітаємо з Новим Роком! Бажаємо тільки всього найкращого. Нехай добрий друг людини -собачка, торкнеться всіх м’якою лапою і подарує Вам тепло людських сердець, затишку у рідних оселях, миру над головою. З Новим Роком!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *