10 Грудня, 2015 - Admin

«Чи знаю я свої права?»

Тиждень правових знань не оминув і учнів початкових класів. У початковій школі учні отримують перші уявлення про права людини, цінності людського життя, у них формуються навички правил поведінки.

10.12.2015 року  учні 2-го та 4-го класу стали активними учасниками виховної  години «Чи знаю я свої права?», метою якої було познайомити дітей з правами дитини згідно з Конвенцією Організації Об’єднаних  націй і Конституцією  України, усвідомлювати не тільки свої права, а й обов’язки. Виховувати етичну поведінку, почуття товариських стосунків, повагу до рідних, турботу про ближнього.

Діти закріпили свої знання під час вікторини та із великим задоволенням   вирішували  правові проблеми казкових героїв, граючи в гру «Право і казка».

Діти приємно вразили своїми знаннями, адже  ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними. Незнання не звільняє від відповідальності, а знання, навпаки, перетворюється на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного, зміцнити свою силу волі, покращити поведінку!

DSCN2720 DSCN2722 DSCN2717 DSCN2723

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *