16 Січня, 2015 - Admin

Учнівська рада звітує

16 січня 2015 року в закладі відбулись загальношкільні збори, на яких були підведені підсумки й дано оцінку роботи учнівського самоврядування за перший семестр 2014/2015 навчального року. На підставі звітів начальників центрів та голови учнівської ради були прийняті наступні рішення:

  1. Звіти голови учнівської ради та начальників центрів самоврядування прийняти до відома.
  2. Висвітлювати інформацію з шкільного життя у шкільній газеті «Голос ради». Відповідальними за випуск газети призначити голову учнівської ради та консультанта прес-центра, вчителя інформатики Буклей С.І.
  3. Центру роботи з молодшими школярами удосконалити роботу по організації дозвілля молодших школярів.
  4. Посилити роботу щодо контролю за навчанням та дисципліною учнів закладу.
  5. За результатами конкурсу «Найкращий клас» дипломом переможця нагородити 7-й клас, який набрав найбільшу кількість балів, виставлених на засіданнях учнівської ради; 5-й клас — за ІІ місце, 8-й та 9-й класи — за ІІІ місце.
  6. Висунути перед адміністрацією закладу клопотання про нагородження грамотою за активну участь в роботі учнівської ради та відповідальність у виконанні своїх обов’язків секретаря учнівської ради Круглу Олександру, начальника прес-центра Водолажченка Дмитра, заступника начальника прес-центра Колісник Дар’ю.
  7. Провести роботу з удосконалення системи рейтингової оцінки роботи класних колективів.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *