20 Лютого, 2017 - Admin

«Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе»

Гідність і свобода – це ті цінності, які нероздільно пов’язані із життям людини, і відіграють важливу роль як у становленні певної особистості, так і суспільства в цілому. Вони лежать в основі моральних ідеалів, принципів, переконань і норм, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. У свою чергу, таке ставлення уособлюється в поняттях «Вітчизна», «Батьківщина, «родина», «сім’я», а найвищим проявом любові до рідної землі є готовність з честю відстоювати її свободу, незалежність, боронити від будь – яких нападів ціною власного життя.

У нашому закладі були проведені різноманітні заходи до Дня революції гідності і Свободи. Учні 9-го класу, разом з вихователем та класним керівником  зустрілися з учасником АТО Ольховським Олександром Михайловичем.

Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі, справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах, ділився з учнями спогадами, розповідав школярам, що пережив  за час, проведений в зоні АТО.

Відповідаючи на запитання, Олександр Михайлович, намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братерство, про військові будні.

Від педагогічного колективу та учнівської молоді прозвучали щирі слова подяки і шани  всім бійцям, які перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, за їх бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги. Школярі привітали воїна з почесною нагородою “Медаль учасника бойових дій”. По закінченню зустрічі  Олександр Михайлович побажав всім учасникам зустрічі здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над головою, а учні пригостили воїна солодощами та маленькими подарунками, які виготовили своїми руками.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *