17 Червня, 2016 - Admin

Тиждень фізичного виховання

З 13 по 17 червня  в дошкільному підрозділі проходив тиждень фізкультури, метою якого була пропаганда здорового способу життя. Кожен день проходив дружно, весело, завзято. Протягом тижня дошкільнята грали в рухливі ігри, побували в «Космічній подорожі»  під час фізкультури на свіжому повітрі, вивчили казкові комплекси зарядки, перетворилися на маленьких туристів під час походу  «У сад підемо гуляти», брали участь у спортивних розвагах.

Особливі почуття патріотизму, мужності викликала у дітей розвага «Козацькому роду нема переводу». Змагалися дві команди «Козачата» та «Барвінчата». Діти відчули себе справжніми героями-козаками. Протягом всієї розваги було проведено багато конкурсів та виконано безліч завдань. Дошкільнята залюбки змагалися, а в кінці отримали подарунки – запашні пиріжки.

Підсумковим заходом для дітей та батьків в дошкільному підрозділі стало спортивне свято «Тато, мама і я — спортивна сім’я». Учасники змагалися під час спортивних конкурсів та естафет, яких було немало: «Гаряча картопля», «Веселий художник», «Велике прання», «Хто швидше», естафета «Ріпка» та інші. Сімейні команди проявляли чудеса кмітливості, швидкості, артистизму, взаємної допомоги. Журі оцінювало конкурси, назви команд емблеми та девізи, які були цікавими. Свято закінчилось запальним танком та нагородженням команд.

DSCF3475 DSCF3494 DSCF3519 DSCF3537 DSCF3089 DSCF3115 DSCF3125 DSCF3280 DSCF3299 DSCF3304

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *