14 Квітня, 2017 - Admin

Тиждень естетичного виховання

З 10 квітня по 14 квітня у нашому закладі проходив тиждень естетичного виховання. Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

10 квітня пройшла тематична лінійка, на якій учні були ознайомлені з планом проведення тижня естетичного виховання.  Учні 2 класу під час проведення конкурсу «Загадковий вернісаж» демонстрували  свою кмітливість, знання  відгадуючи  загадки про ноти, музичні інструменти. Учні 4 класу були активними учасниками  музичного турніру. Змагалися команди «Веселі нотки»  і «Співучі українці». Перемогу отримала команда «Веселі нотки» .

Для учнів 7 класу була проведена музична вікторина «Знавці музики». Учні демонстрували свої знання про композиторів, їх твори, музичні інструменти. Перемогла команда «Мелодія».

11 квітня  учні 1 класу ознайомилися з життєвим і творчим шляхом українського композитора М.В. Лисенко, слухали та виконували дитячі твори композитора.

Для учнів 1-5  класів був проведений конкурс писанок та мальованок. Подяка за участь Єрмаковій А.  та Колодяжному М. (7 клас);  Оседці І. та Карбань С.    (2 клас); Карбань Є.  (1 клас).

12 квітня  учні 5 класу відвідали Нововодолазьку дитячу школу-мистецтв. Дізналися, чому там навчають, які відділенння функціонують  у школі. Побували у кабінетах художнього відділення, переглянули  роботи дітей. Завітали на урок хореграфіЇ.  Послухали вокальні та інструментальні твори, які виконали учні музичного відділення.

13 квітня  учні 5,6 та 8-го класу зустрілися з поетом та композитором Нововодолажчини І.А.Скринніковою. Вона розповіла про себе, цікаві факти зі свого життя. Ознайомила з деякими своїми віршами. Виконала під супровід гітари пісні, написані на власні вірші. На згадку подарувала збірник поезій.

Учні 8 класу були активними учасниками  конкурсу кросвордів  «Світ музики».

14 квітня учнів для учнів 1-6 класів вчителем образотворчого мистецтва Мишак С.М. була проведена бесіда «Символіка в декоративно-ужитковому мистецтві».

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *