12 Лютого, 2016 - Admin

Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти з 08 по 12 лютого 2016 року у нашому закладі проводився  тиждень іноземної мови (англійської) та зарубіжної літератури. Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й з елементами країнознавства.

Протягом тижня всі кабінети школи мали нові англомовні назви, що дуже зацікавило всіх учнів та працівників школи і дало змогу засвоїти нові терміни.

Протягом тижня були проведені заходи:

8 лютого – групова справа  по виготовленню валентинок «My best Valentine card») (4-9кл.) Метою даного заходу було розвиток творчих здібностей дітей, їх самостійності та естетичного смаку.

9 лютого – з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови  демонструвалися відеофільми  та мультфільми різної складності. (1-4 кл.)

10 лютого  вчитель зарубіжної літератури  Антоненко О.І. провела поетичні вікторини для учнів (8-9 кл.) «Продовж рядок», «Відгадай загаданий вірш», «Упізнай поета за віршем»

11 лютого для учнів закладу було представлено  відеоролик «Україна – мій рідний край». (Ukraine – my native land) (5-11 кл.)

12 лютого – Інтелектуальна вікторина «The wonderful world of English» (Чудовий світ англійської мови)  (9-11 кл.)

IMG_4278 IMG_4279 DSC_0236

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *