1 Грудня, 2015 - Admin

СНІД – смертельна загроза людству

Скільки про СНІД не писали і не говорили, чомусь кожен з нас вважає, що ця хвороба існує деінде, тільки не поруч нас – не в нашому місті чи селі, не в нашій області, не в нашій країні.

Проте статистика річ уперта, а ми з вами маємо нині страшні цифри: кожен 100-й мешканець України – ВІЛ інфікований. За даними ООН, щороку СНІД – «чума ХХ століття » забирає життя 5 млн. осіб. Зараз на планеті біля 150 млн. інфікованих це тільки офіційна статистика.Україна входить в пятірку у світі за темпами поширення цієї хвороби.

1 грудня 2015 року в 9 класі проводилась відкрита виховна година на тему: «СНІД – смертельна загроза людству», приурочена до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом.

 Учні Мироненко Ю., Недорубко Ю., Ляшенко А, та Пономаренко І. підготували реферативні метеріали, а Онацька К., підготувала відеоматеріали на тему ВІЛ/СНІДУ, також присутнім було роздано спеціальні інформаційні брошури.

Вся ця інформація дала змогу поглибити знання учнів про ВІЛ і СНІД, усвідомлення того, що тільки власний досвід життя, поведінка та вчинки гарантують запобігання ризику інфікування ВІЛ.

Пам’ятай!
Небезпека поряд!
Твоє життя залежить від твоїх обдуманих дій!

XQAYaSki1lc uiORmOqIv8M

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *