1 Грудня, 2017 - Admin

Скажемо СНІДу – ні!

«Здоров’я людини – щастя. Людське щастя розкривається у розсудливості та цнотливості. Насолода людини – у діяльності, а фізичний стан має поєднуватися із душевною активністю»

Аристотель

Однією з найважливіших проблем, з якою зіткнулося людство у ХХ столітті і з якою увійшло у ХХІ століття є СНІД.

ВІЛ – вірус імунодефіциту, який розвивається та розмножується в організмі людини, призводить до повної втрати захисних сил організму та розвитку СНІДу.

Кількість інфікованих хворих і померлих від СНІДу стрімко зростає.

Саме  таку проблему обговорювали  протягом тематичного тижня у школі підлітки та старшокласники. Вихователями та класними керівниками були проведені години спілкування та бесіди  з даної теми.

1-го грудня  була проведена лінійка «Зупинимо СНІД разом»  для учнів 5-10-х класів. В цей день учні школи долучилися до акції «Ні- СНІДу»: були приколоті емблеми із символікою боротьби зі СНІДом. Протягом дня дітьми переглянуті соціальні відеоролики «Молодь проти СНІДу». Старшокласниками підготовлена радіопередача «Я обираю життя», під час якої зачитувалася страшна статистика наслідків СНІДу та звучали пісні  про радість життя. Підсумком тижня стала зустріч школярів із лікарем-педіатром КЗОС Нововодолазька ЦРЛ Сосновською С.А. , яка  змогла цікаво розповісти про проблему сьогоднішнього покоління. На закінчення діти переглянули відеофільм про СНІД.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *