18 Лютого, 2016 - Admin

Свідомий вибір професії – успішне майбутнє

Котру стежку обрати в житті, адже їх безліч…Є ті, що треба долати через  болота й пустелі, через ліси і гори, а є непомітні, які пролягають від учительського столу до відкритих дитячих сердець. Біжать ці стежки-доріжки на великі заводи та прикордонні застави, духмяні хлібопекарні й кондитерські фабрики, в лікарні, крамниці. Як же не розгубитися у розмаїтті  професій і знайти серед тисяч ту єдину?

Щоб допомогти учням у цій важливій, але нелегкій справі, 18 лютого до учнів 9-го класу завітали працівники районного центру зайнятості. Які провели урок «Формула правильного вибору професії».

Мета уроку –  ознайомити учнів із переліком професій взагалі та  з тими, що мають сталий попит на ринку праці; розкрити суть правильного вибору професії, показавши           психологічний та теоретично-практичний його аспекти; зорієнтувати учнів на свідомий вибір майбутньої професії.

Маючи на меті збільшити високу зацікавленість учнів у заході, фахівці РЦЗ навели приклади професій, які більше не існують, а також ознайомили з найновішими та найдивнішими з них. Також був запропонований тест, який допоможе учням у визначенні професії. Наприкінці заходу спеціалісти центру зайнятості подарували на згадку, учням профорієнтаційний прогноз та залишили інформаційні буклети.

IMG_9109

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *