7 Грудня, 2017 - Admin

Свято наближається, свято наближається…

Цікаву та корисну екскурсію 7 грудня здійснили учні 7-го класу на приватне виробництво «Артан-Колор» Куп’янської фабрики «Виробництво скляних ялинкових прикрас». Під час екскурсії діти поетапно ознайомилися  із виготовленням новорічних шарів та верхівок для ялинок. Вони побачили, як склодуви видувають із колби скляний шар ,як під час нагрівання скляної колби формується верхівка  для ялинки . В наступному залі діти ознайомилися із посрібленням ялинкових прикрас. Цей процес  пов’язаний  із хімічною реакцією  «срібного дзеркала». Діти відвідали  цех, де фарбуються прикраси у різні кольори. З цього залу ялинкові прикраси поступають в зал, де проходять обрізку на спеціальному станку, вставляються вушка, на яких висить іграшки на ялинці.

Саме цікаве чекало дітей в залі, де працюють художники-оформлювачі  ялинкових прикрас. Семикласники самі попробували себе в даній ролі. З ними був проведений майстер-клас із розмалювання іграшки. Діти в кінці заняття отримали сертифікати  і ялинкову іграшку забрали із собою.

В торговому залі екскурсанти змогли придбати ексклюзивні  ялинкові прикраси і привезти їх додому.

В новорічну ніч до дітей прийде Дід Мороз, принесе  радість, щастя, успіх поетапно, а прикраси, виготовлені власноруч, будуть ще довго нагадувати про незвичайну екскурсію.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *