13 Жовтня, 2016 - Admin

Свято мужності та відваги

У день свята Покрови Божої Матері, 14 жовтня,  відзначається  державне свято – День захисника України. Свято встановлено 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України. Цього ж дня на державному рівні з 1999 року відзначається День українського козацтва. Вшанування Пресвятої Богородиці Покрови – захисниці від ворогів та покровительки українського війська – має глибоке коріння в Україні. Ця традиція прийшла до Русі з Візантії разом із запровадженням християнства, а потім перейшла від руських князів до козацтва. Свято Покрови Пресвятої Богородиці було одним з найголовніших свят козаків, за що воно отримало другу назву – Козацька Покрова.

Напередодні свята дівчата 7-го класу разом з класним керівником Водолажченко Т.В. та вихователем Семенюрою Л.П.  привітали   своїх однокласників, адже вони — майбутні захисники нашої Вітчизни.

В ході заходу, семикласники активно приймали участь у всіх конкурсах, проявивши свою спритність та  кмітливість. Після проходження усіх випробувань хлопці отримали вітальні листівки та з великим задоволенням ласували солодощами.

dsc_0021 dsc_0022 dsc_0025 dsc_0030 dsc_0032 dsc_0037 dsc_0040 dsc_0041 dsc_0042

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *