20 Листопада, 2017 - Admin

Революція гідності – як це було

Земля моя рідна – це моя Україна! Щасливі ми, що народилися і живемо на чудовій, багатій землі, де жили наші прадіди. Тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини, одвічних добрих традицій.

На цій українській землі ми робили свої перші кроки, відкривали навколишній світ. Тут нам уперше забриніли звуки рідної мови, завдяки якій ми усвідомили самих себе. Тут ми навчилися відповідати усмішкою на усмішку, співчуттям на чужий біль.

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку стали і герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини, усвідомлення духовної єдності населення всіх регіонів України, виховання людяності, гідності, справедливості, толерантності; формування в першокласників активної життєвої позиції 20 листопада 2017 року учні 1-го класу провели бібліотечний урок «Революція гідності – як це було»  та подивилися виставку «Мужні герої славної України», щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *