24 Лютого, 2017 - Admin

«Професії моїх батьків»

Професій безліч є цікавих

Але свою вгадати як?

Щоб добре діло й добра справа

Прославили тебе в віках.

З метою розвитку в учнів рис творчої, працелюбної особистості та в рамках тижня профорієнтації учні 2-го класу протягом тривалого часу працювали над проектом «Професії моїх батьків». Головною метою якого є виховання в учнів любові до різних видів праці, формування та розвиток інтересів, нахилів та здібностей учнів , ознайомлення їх з професіями своїх батьків, що сприяло зближенню дітей з батьками.

24 січня здійснили екскурсію до салону  мобільного зв’язку МТС  та магазину «Чарівниця» смт. Нова Водолага де працюють мами учнів 2-го класу Романова Аліна Олександрівна та Нестеренко Тетяни Сергіївна, які розповіли дітям про особливості свої професії.

9 лютого мама учениці 2-го класу Нечмоглод Ольга Андріївна провела майстер-клас для дітей та ознайомила їх зі своїм хобі – кулінарією. Ольга Андріївна разом із дітьми виготовляла всілякі  вироби із солоного тіста: мишки, ялинки, їжачки.

16 лютого на уроці образотворчого мистецтва другокласники малювали свою майбутню професію.

А 20 лютого на виховній годині діти презентували професії своїх батьків у незвичній формі (одягли батьківський спецодяг) та розповіли присутнім про особливості роботи їх рідних. А наприкінці уроку  діти на своїх замочках записали мрії про майбутню професію і склали їх у чарівну скриньку для здійснення бажань.

Підготовка про проведення виховного проекту пройла цікаво та творчо. І хоч би ким у майбутньому не стали діти головне – вони повинні бути людьми: добрими, працьовитими, чесними, чуйними до чужого горя.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *