17 Травня, 2016 - Admin

«Правила вуличного руху знай — життя зберігай»

Проїжджа частина, дорога, траса, шосе — це ті слова, які повинні постійно нагадувати нам про дотримання правил вуличного руху  як водіями, так і пішоходами.

П’ятикласники самі для себе ще раз згадали, повторили правила поводження на проїжджій частині дороги, правила  вуличного руху. Разом з тим вони провели цікаве та змістовне свято для учнів 1-4-х класів  «Правила вуличного руху знай — життя зберігай». Діти разом із педагогом-організатором Звенигородською І.В. та вихователем Петрашкевич Т.Р. підготували цікаву зустріч із Світлофорами, із неслухняним хлопчиком, який  порушував правила вуличного руху , їдучи на велосипеді. Звичайно, не могло обійтися і без головного патрульного на вулиці, який розповідав і закликав, попереджував про пригоди, які можуть трапитися на дорозі під час руху транспорту та руху пішоходів.

На кінець свята з дітьми була проведена вікторина, яка   підвела підсумок свята. З результатів вікторини можна зробити висновок, що діти знають правила дорожньDSC09547 DSC09549 DSC09550 DSC09537ого руху і користуються знаннями щоденно.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *