21 Вересня, 2016 - Admin

Подаруй усмішку другові

21 вересня — Міжнародний день миру, день, коли кожен має замислитися над ціною миру, його важливістю для жителів всієї планети.

Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни незалежної держави. Адже саме молоде покоління являє собою майбутнє й може забезпечити подальший її розвиток.

Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни не залишили байдужими і школярів нашого навчально- виховного комплексу.

Ранок 21 вересня   зустрічав учнів, педагогів, працівників школи чудернацькими стилізованими посмішками – смайликами, які були по школі скрізь – на дверях, стінах, і, звичайно, обличчях. Так у нашій школі розпочалася акція “Подаруй усмішку другу – найменше, що я можу зробити для миру!”. Наліпки жовтого кольору  підбадьорювали всіх: “Все буде добре!”

Заходи цього дня поєднали дві дати – день народження смайлика (19 вересня) та Міжнародний день миру (21 вересня). В рамках проведення акції прес-центром було організовано конкурс серед учнів 1-4 класів «Найоригінальніший смайлик», в якому діти взяли активну участь. Свідченням цього стала виставка найкращих робіт.

Центр роботи з молодшими школярами провів інформаційні хвилинки  з учнями початкових класів. Дівчата акцентували увагу на значенні посмішки як жесту дружби і миру. А на перервах малеча із задоволенням прийняла участь у флешмобі «Смайлик».

Саме в цей день учнівська  рада  хотіла донести не тільки шкільній громаді життєву необхідність щирої посмішки, але й громаді селища. З цією метою члени учнівського самоврядування провели просвітницьку акцію серед   пересічних громадян, яким роздавали смайлики із надписом “Подаруй усмішку другу – найменше, що я можу зробити для миру!”

dsc_0562 1474487312 img_20160921_122709 img_20160921_142308 img_20160921_142030 img_20160921_135949 img_20160921_135605

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *