20 Січня, 2017 - Admin

Патріотів потрібно плекати змалку

Щоб зробити з людей справжніх громадян, їм слід надавати можливість виявляти свої права громадян і виконувати права громадян.

                                  Аристотель

Україна – це краплина сонця на карті світу. Наша земля наділена родючими землями, повноводними ріками, зеленими лісами, широкими степами. Україна – це наш спільний дім. Тож маємо дбати, щоб були в ньому добробут і лад, мир і злагода…

У рамках Тижня громадянського виховання в школі  відбулися низка виховних заходів, під час яких педагоги зі школярами вели мову про красу і багатство нашої країни, про традиції і звичаї українського народу, про славну історію та утвердження незалежності України.

Цікавими та змістовними були виховні години у 1-му класі «Людина з друзями – степ із квітами, а людина без друзів – жменя попелу» та  «Велична і свята, Соборна і єдина, моя ти, рідна Україно!»    

Свої мистецькі вміння продемонстрували учні 2-го та 4-го класів, які взяли участь у конкурсі малюнків «Зростаємо патріотами землі, що Україною зоветься!» Вражало розмаїття тематики та техніка виконання робіт найменших школярів.

Вихованці 3-го класу здійснили екскурсію до шкільної кімнати-музею народознавства.   Учні – екскурсоводи Коротецька Поліна та Карась Владислав розповіли про минуле нашого краю, про стародавні звичаї та побут українського народу. А підсумком екскурсії стала вікторина «В моєму серці Україна!».

Усі заходи, що проходили протягом тижня в нашій школі, торкнулися кожного учня, не залишили байдужим жодного. Патріотів потрібно плекати змалку.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *