13 Травня, 2016 - Admin

Пам’ятаємо і перемагаємо!

Великими теплими краплями дощу падають людські сльози в День перемоги українців у Другій світовій війні над нацизмом. Червоними маками спалахує Вічний вогонь на могилах солдатів – відомих і невідомих. Жовтими тюльпанами та білими дзвіночками конвалії лягає, стелиться до ніг героїв  наша повага та шана, пам’ять, глибока та сувора.

У квітні – травні учні 5-го класу провели велику пошукову роботу , працюючи над міні-проектом «Ордени і медалі моєї родини», пишучи Книгу пам’яті «Подвиг моєї родини»

Традиційно 5-класники напередодні свята кладуть квіти до Пам’ятника  невідомому солдату, вшановують пам’ять загиблих односельців, відвідують могилу Героя Радянського Союзу Жарікова А.М., могилу партизанів-нововодолажчан, які загинули в 1941-1943 роках.

В класі проведено цикл бесід «Пам’ятаємо. Перемагаємо»

Буряківський Олег підготував цікаву розповідь про свого прадідуся  Руденка А.Є, розшукав цікавий матеріал про його воєнний шлях. Москаленко Міша  показав фото свого прадідуся Кононенка Я.Т. та розповів цікавий факт із його життя. Задорожна  Віка та Карась Влад розповіли про нагороди своїх прадідуся та прабабусі.

Цікаво було слухати розповідь Єфіменка Євгена про свого прадідуся Бердуна В.З.,Курила Богдана про прадідуся Марюхну О.А, Гарібової Вулали про прадідуся Гарібова Дзбби Мирзофара огли ,Дмитрієва Родіона про прадідуся Маренича  А.П. Рябокобила Влад створив цікаву відео-презентацію про воєнний шлях свого прадідуся Ткаченка І.Г,. а Мудра Настя цікаво і змістовно подала матеріал про прадідуся Ховякова П.О. у своєму проекті «Історія моєї родини в історії України».

Ми пам’ятаємо і перемагаємо!

 DSC09971 DSC09967 DSC09965 DSC00019 DSC00020 DSC00016DSC00023

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *