3 Січня, 2017 - Admin

«Новорічна спека»

Зимові канікули – це свято, радість, сміх дітей, це ковзанка і лижна прогулянка , це катання на санчатах з гірки, це вогні під куполом цирку, це розважальні програми у кіноконцертних залах та театральні дійства.

Шестикласники разом з батьками під час зимових канікул  відвідали циркову програму «Новорічна спека» у Харківському цирку. Неймовірне задоволення діти отримали від виступу клоуна, насміялися від душі з маленьких непосидючих та вередливих мавочок. Із затамуванням подиху дивилися виступи повітряних акробатів  та дивувалися із гнучкості та пластичності виступу акробатичного ансамблю із Конго, який носить гумористичну назву «Чорнобривці».

А яке циркове дійство без солодкої вати та попкорну, без катання на конях та гойдання на гойдалках під самим куполом цирку!

Повертаючись додому  ми відвідали площу Свободи і помилувалися самою високою ялинкою в Україні. Нас вразила ілюмінація на ялинці, прикраси, які використали дизайнери  для оформлення ялинки.

Діти, батьки та класний керівник Скляр І.І., вихователь Петрашкевич Т.Р. повернулися із поїздки веселі, збуджені та радісні.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *