22 Грудня, 2016 - Admin

На порозі Рік Новий

На порозі Рік Новий –

Добрий, світлий, чарівний.

Щастя, злагоду – усе

Хай до хат він  нанесе!

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Але жоден семестр у жодній школі не закінчується абияк!

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий Рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали   дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом.

Чекали і дочекались!  21 грудня у залі замайоріли різнокольорові прикраси, все засвітилося вогниками, а зелена красуня нагадувала всім, що Новий Рік вже на порозі. На свято прийшли «котики» і «зайчики», багато «козаків» і навіть «східні принцеси». Це учні 1-4-х класів зібралися зустрічати свято Нового року. Дитячі щирі посмішки, в очах вогники і метушливі рухи створювали атмосферу запального новорічного свята.  Снігуронька з Дідом Морозом залучали до розваг не лише дітей, а й дорослих. Школярі засвітили кольоровими вогниками ялиночку. Малеча розважалась на повну: танцювала під запальну музику, галасувала, співала. Ну і, звичайно, отримала довгоочікувані солодкі подарунки від Діда Мороза та Снігурочки.

Не менш захоплююче свій святковий час 22 грудня провели й учні 5-9-х,11-го класів. Саме цього дня центр «Дозвілля» провів для старшокласників  шоу-програму «Новорічне конфетті».  Свято подарувало масу приємних емоцій виступаючим та глядачам. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.

А Дід Мороз зі Снігуронькою та Баба Яга запалили різнокольорові вогники на ялинці та побажали і дорослим, і малим, щоб новий 2017 рік був щасливим, веселим, сповненим яскравих вражень, щоб здійснилися найзаповітніші мрії і  найшвидше запанували в рідній Україні мир та злагода!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *