9 Квітня, 2015 - Admin

«Наша школа має таланти»

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашій школі ми ростимо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.  І для цього є всі передумови. Адже в закладі працює безліч гуртків. Саме гурток дає поштовх для розвитку того чи іншого таланту. І сьогодні учні закладу вкотре довели, що мають талант.

9 квітня в закладі відбувся традиційний фестиваль дитячої творчості «Наша школа має таланти». На даному заході нагороджені грамотами та заохочувальними призами фіналісти в різноманітних номінаціях: «Ерудит року», «Золотий голос року»,  «Майстер бального танцю», «Відкриття року», «Спортивна гордість року» та інші.

Тож, нехай прояв їхніх талантів, волі, палких сердець, прокладе дорогу до вершин всім учням! Керівники гуртків із задоволенням будуть працювати, щоб відкрити нові таланти. Нехай на карті знань та творчості  з’являються  наступні зірочки – імена переможців шкільних конкурсів.

cTs7jmfZzvcV-w5IrK5G3cn5gYO2T-hnQ11IfUEPVMNod9IzFi5EL_w

 

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *