16 Березня, 2016 - Admin

«Мій рід – моя історія»

Напевно чи не кожен з нас замислювався над тим, ким були його предки, звідки походить рід та його коріння. Кожна людина повинна знати про своїх родичів, їх звичаї, традиції. Тому недарма в народі кажуть: «Без минулого – немає майбутнього».

В рамках проведення тижня родинно – сімейного виховання 16.03.2016 року в 11 класі була проведена година спілкування на тему: «Мій рід – моя історія». Перед класом виступили три учениці: Колісник Дар’я, Пращук Олеся та Золотько Вікторія, які і представили генеологічні дерева свого роду.

Потім дівчата запропонували створити кожному з однокласників своє родове дерево. Діти із захопленням взялися до роботи, в ході якої майже всі діти створили дерева, що складалися не більше, ніж з двох поколінь. Дуже прикро, що в багатьох сім’ях не збережені традиції шанувати своїх предків, знати минуле свого роду.

Гуртом дійшли висновку, що родинні зв’язки мають надзвичайно велике значення. Розробивши власне дерево роду, ми стали на крок ближче до своєї історії. Кожному з нас передається генетична пам’ять, звичаї, традиції, тощо. Вивчайте та досліджуйте свій родовід і буде що передати своїм дітям та наступному поколінню.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *