17 Березня, 2017 - Admin

Моя родина – України краплина

В нашій школі з  13 березня розпочався тематичний Тиждень родинно-сімейного виховання під назвою «Моя родина – України краплина». Метою проведення тижня є виховання сімейних цінностей, бо сім’я – це місце, де започатковується життєвий досвід кожної людини. Тато й мама дають нам життя, виховують, навчають, привчають до праці. Вони хвилюються за невдачі та радіють нашим успіхам. Ми знаємо, що ласкава мама завжди приголубить, а руки батька нас підтримають, бабуся розкаже цікаву казку, а дідусь дасть щиру пораду. Це – наша сім’я.  Потрібно приймати також і болісні сторінки родинного життя, до яких треба виявити лагідність, милосердя, братерську підтримку. Всі покликані жити родинним життям й підтримувати того, хто цього найбільше потребує.

Протягом тижня у школі були проведені цікаві та змістовні виховні заходи, зокрема: фотоколаж «Знайомтесь – я та моя сім’я», виставка «Світ захоплень моєї родини», музична композиція «Шануймо нашу родину», година спілкування «Мати-берегиня роду».

Від проведених виховних заходів залишилися лише гарні та приємні враження. Хочеться побажати всім, щоб у кожній сім’ї та в нашій великій шкільній родині завжди панувала любов, повага і статок, і щоб завжди ми були єдиною родиною.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *