25 Жовтня, 2016 - Admin

Милуємося, дивуємося, насолоджуємося

25 жовтня 2016 року учні 9, 11 класів разом із вихователем, класним керівником 11-го класу Щербак І.Б. і лікарем Діхтяр Н.В. побували на екскурсії в Дніпрі. Він вразив учнівство не тільки своєю красою, а й величчю.

Знайомство з історією міста діти розпочали з діарами «Битва за визволення Дніпра», де досить точно відтворені бойові дії за визволення міста. Варто зазначити, що екскурсія припала саме на той день, коли жителі Дніпра святкували 73-ю річницю визволення міста від нацистських загарбників.

А скільки цікавого очікувало на дітей під час екскурсії до ДОТРК (Дніпровської обласної телерадіокомпанії): спостереження за роботою операторів, режисерів, ведучих телепрограм; відвідини студій, де знімаються телепередачі; знайомство з сучасним телевізійним обладнанням. Провів екскурсію інженер апаратно-студійних засобів телебачення Скрипников Едуард Юрійович. 
Із ДОТРК учнівство вирушило до компанії “Веселі карамелі”, де виготовляється карамель ручної роботи. Усі присутні були у захваті від процесу виготовлення солодощів. І, звичайно, кожен міг посмакувати смаколиками, які чекали на нас.

Запам’ятався всім і музей ретро автомобілів, де все захоплювало своєю неповторністю.

Завершилася подорож прогулянкою берегом Дніпра. Як чудово було гуляти і насолоджуватися краєвидами дніпровських небосхилів.
Отже, поїздка до Дніпра виявилася для вихованців навчального закладу не тільки цікавою, а й корисною!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

sd5bb3t03mq

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *