17 Жовтня, 2017 - Admin

«Мандрівка на острів «Здоров’я»

З давніх-давен український народ найголовнішою цінністю в житті вважав здоров’я. Вітаючись і прощаючись, люди казали одне одному: «Здоровенькі були!», «Дай, Боже, здоров’я!», «Доброго вам здоров’я!», «Бувайте здорові!», «Ходіть здорові!» тощо.

У рамках тематичного тижня «Збережи  життя і здоров’я» 17 жовтня для учнів 3-го класу у шкільній бібліотеці пройшла виховна година на тему: «Мандрівка на острів «Здоров’я».

Діти мандрували на човниках здоров’я та зупинялися на небувалих островах,де на них чекали незвичайні герої та цікаві завдання. На початку подорожі діти взяли на човники у далеку подорож корисні звички, а шкідливі звички поклали до скриньки та кинули на дно океану. Подорожуючи, третьокласники відвідали «Острів життя» на якому посадили дерево корисних звичок; «Острів посмішок», де подарували один одному смайлики; а на «Острові небезпечних звичок» учнів зустріла цигарка, яка запрошувала дітей до себе на гостини. Останньою зупинкою був «Острів здоров’я». Третьокласники зустрілися з дівчинкою Вікою, яка не любила їсти. Вона розказала дуже цікаву історію про себе, після якої учні вирішили, що треба вживати корисну їжу.

Мандрівка була  дуже цікавою та пізнавальною. Третьокласники зрозуміли, щоб бути здоровими недостатньо піклуватись про себе тільки один день на рік.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *