29 Березня, 2017 - Admin

Малюнки на асфальті «А вже весна! А вже красна!»

Настала весна. На обличчях все частіше з’являються посмішки, тепер не страшно виходити на вулицю: не закрутить тебе завірюха, не засипле снігом очі. Найбільше радіють весні діти. Можна зняти важкі шуби, взути гумові чоботи і весело ходити по калюжах, пускати кораблики. Незабаром з-під землі виглянуть перші боязкі зелені травички, набряклі бруньки на деревах лопнуть, і з’являться дивовижні зелені листочки. На зміну білому і сірому приходить зелений і блакитний кольори. Весна прийшла!

Хто з нас не малював у дитинстві крейдою на асфальті? Такі дивні сліди з’являлися на сірій нерівній поверхні. І так чарівно зникала крейда, а  асфальт розквітав дивними барвами! Ось і учні першого класу  на весняних канікулах провели конкурс малюнків на асфальті «А вже весна! А вже красна!».

Малювання на асфальті – це не тільки веселе заняття під час прогулянки. Це і творчість, і пізнання дитиною навколишнього світу. Адже малювати крейдою це зовсім не те ж саме, що водити по папері олівцем або пензликом. Тут зовсім інші відчуття. Для молодших школярів творчість – це не стільки результат, скільки процес. І не так важливо, насправді, який малюнок врешті-решт з’явиться на асфальті.  Головне, що всі були задоволені від спільної творчості!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *