28 Вересня, 2018 - Admin

Маленькі патріоти Великої країни

Патріотичне виховання – це сфера духовного життя,
      яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне,
      що любить і ненавидить людина, яка формується 
     (В. О. Сухомлинський)
   Національно-патріотичне виховання  дітей та молоді визнано в Україні пріоритетним напрямом державної політики. Основною метою національно-патріотичного виховання є формування національно-свідомого громадянина на шляху демократичного розвитку нашої держави. Адже саме українцям притаманні любов до рідної землі, гордість за своє історичне минуле, повага до звичаїв, традицій, культури, духовних надбань нашого народу.
   Патріотизм на даний час є нагальною потребою і держави, якій необхідно, щоб усі діти стали національно свідомими громадянами – патріотами,  здатними забезпечити країні гідне місце в цивілізованому світі,  і особистості, яка своєю діяльнісною любов’ю до Батьківщини прагне досягти взаємності з метою створення умов для  вільного саморозвитку і збереження індивідуальності; і суспільства, яке зацікавлене в тому, щоб саморозвиток особистості, становлення її патріотичної самосвідомості здійснювався на моральній основі.
   Ось і  для учнів 4-го класу 28 вересня було проведено виховну годину на тему: “Маленькі патріоти Великої країни”. Де діти, за допомогою Lego “Шести цеглинок”, створювали подарунки та складали побажання для України.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *