12 Жовтня, 2016 - Admin

Лицарський дух козаків

Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може.

14 жовтня День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізуючи зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Напередодні свята у 9-ому  класу відбулася козацька вечірка «Таємними слідами козаків». Учні мали змогу переглянути цікаву книжкову виставку «Запорожців вічна слава не вмре, не поляже», слайд-презентацію «Козаччина: славна історія України». А також козацькі розваги і забави  «Лицарський дух козаків», де хлопці вправно змагалися в різних конкурсах: на витривалість, вправність, кмітливість, ерудованість, артистизм. Справжній козак не уявляє свого життя без музики і це довели учні, які змагалися у конкурсі на знання козацьких пісень. А ті, хто має талант, із зав’язаними очима малювали «бойового побратима козаків». Хлопці показали свій хист і здібності, бо готуються бути гідними захисниками України.

sam_4631 sam_4626 sam_4627

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *