1 Червня, 2018 - Admin

«Куди іде дитинство…»

Веселим дитячим сміхом, дзвінкими голосами, перегуками і перекличками наповнилося подвір’я нашого закладу 1 червня. Скрізь панував піднесений настрій. На спортивному майданчику  під каштанами скупчилися  діти 1-го та 4 класу. Для них вчителі та вихователі  (Щербак І.Б., Лютко О.М., Орда І.Г., Федоренко Г.Г.) підготували  святково-розважальну гру “У колі друзів”, до якої ввійшла  цікава гра “Веселі  барви”.

Шестикласники цього дня відпочивали у м.Харкові. Вони відвідали парк ім. Горького. Морозиво, каруселі, концерти та розважальні заходи — все це організували для них батьки та Жукова І.К., Білашко В.М.

Лісова поляна за школою зібрала семи- та восьмикласників, які ласували смачною польовою кашею власного приготування. Водолажченко Т.В., Семенюра Л.П., Петрашкевич Т.Р. та Скляр І.І. зі своїми вихованцями  провели ряд цікавих спортивних конкурсів.

Дитинство… Кажуть, що це найщасливіша пора життя. Але цінувати його ми починаємо тільки тоді, коли воно минає або вже пішло від нас назавжди. Це добре розуміють наші старшокласники та все ж не змогли втриматись від дитячих розваг  піл час святкування Дня захисту дітей і дозволили собі поринути  у світ дитинства.

До вечора линув сміх дітей на спортивному майданчику, ніхто не хотів розходитися по домівках, а це значить, що наші діти, батьки справді відчули свято, яке запам’ятається надовго.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *