21 Березня, 2016 - Admin

Конкурс малюнків «Безпека життєдіяльності»

Статистика цифр свідчить, що  кількість  дітей,  які  загинули  від  власної  необережності чи  безпечності,  зростає  з  кожним  роком. І основна причина такого катастрофічного стану – незнання правил особистої безпеки, невміння передбачити безпеку. По можливості її уникнути. А при необхідності – діяти. Діти психологічно не готові до екстремальних ситуацій, не відчувають  небезпеку і впевнені, що трагедія може статися з ким завгодно, окрім них.

Тому так важливо формувати у дітей свідоме розуміння цінності власного життя та здоров’я,  виховувати у них свідому,  осмислену  позицію  щодо  безпеки  життєдіяльності.

Вже обов’язковими стали бесіди з  учнями  про правила поводження з електричними та газовими приладами,  правила поведінки під час руху на дорогах та вулицях, під час відпочинку біля водойм, під час стихійних лих, під час проведення свят та канікул. Тому ми вирішили серед учнів 3-го класу провести конкурс малюнків на тему «Безпека життєдіяльності»

Цей захід, під час тижня безпеки життєдіяльності, був  спрямовані на те, щоб  уберегти  дітей  від численних  небезпек, які  підстерігають їх у сучасному світі. Ми, вчителі, разом з батьками повинні прищеплювати дітям такі моральні цінності і життєві навики, які  допоможуть  зберегти  життя  і  здоров’я.

IMG_9803

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *