20 Листопада, 2017 - Admin

Кольоровий тиждень. Понеділок – День зелений

20 листопада 2017 року в нашому закладі розпочався тиждень початкової освіти під назвою «Кольоровий тиждень». Кожний день планується бути особливим. Він присвячений певному кольору і має свою тему. Протягом дня заплановані різні заходи відповідно до кольору та теми.

Понеділок був присвячений зеленому кольору. Зелений – колір природи, рослин. Без них неможливе життя, вони своїм корінням йдуть в землю, а листям тягнуться до неба. Небо і земля мають цілющу силу. Відповідає сільському господарству і всій економіці, фінансам, багатству. Зелений колір – скромний, спокійний, вологий, м’який. Це – надія, безпека, розквіт, юність, спокій. Тому, тема дня – «Бережи життя на землі».

День розпочався з лінійки, присвяченій відкриттю тижня, яку підготували учні 1-го класу. У ігровій формі учні 1-4-х класів дізналися, якому кольору буде присвячений кожен день тижня.

З метою збереження природи та бути одним цілим з природою та відповідно до теми дня кожен клас підготував плакати «Бережіть природу». А учні 3-го класу провели акцію «Допоможи квітці».

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *