29 Березня, 2016 - Admin

Канікули першокласників

Всі полюбляють канікули, тому що можна відпочити і гарно провести час. Можна довше постати, набратися сил та весняної енергії, поспілкуватися з друзями, покататися на велосипедах та роликах. А ось першокласники під час весняних канікулах вирішили подорожувати.

Так 29 березня разом з класним керівником Атанасовою Т.Г. та вихователем Кассич Л.А. діти вирушили у пізнавальну подорож до Планетарію та Океанаріуму м. Харкова.

У Планетарії діти з цікавістю занурилися у світ космічних подій і подорожей. Із задоволенням переглянули казку «Как Месяц к Солнцу в гости ходил»,  та дізналися чому  і куди щовечора ховається Сонечко. Дізналися про цікавий світ галактики, життя зірок, сузір’їв, що збагатило їх знання і викликало захоплення перед чудовим непізнанним Всесвітом, який вони мають досліджувати.

А Океанаріум виявився найцікавішим місцем під час подорожі. Діти побачили різноманітних морських мешканців: хижі піраньї, акули і крокодили, доброзичливі морські скати, риби-німо (що прославилися завдяки мультфільму і стали улюбленцями всіх дітей), риби-мислителі, риби-клоуни, самі отруйні у світі – риби – камінь, риби – собака і багато цікавого з життя унікальних морських жителів. А найголовніше – мали змогу погладити їх маленькими рученятами.

З новими враженнями та гарним настроєм повернулися  діти  до своїх домівок.

IMG_1237 IMG_1262 IMG_1264 IMG_1266 IMG_1276 IMG_1280

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *