1 Грудня, 2017 - Admin

Казка-лекція “Про хлопчика, який живе з ВІЛ”

В рамках проведення тижня «За здоровий спосіб життя. Молодь проти наркоманії та СНІДу!» 1 грудня для учнів 3-го класу була проведена казка-лекція “Про хлопчика, який живе з ВІЛ”. Діти віртуально познайомилися з хлопчиком Сергійком, якому виповнилося 5 років. Третьокласники уважно слухали казку, та з хвилювання спостерігали за життям хлопчика.

Після перегляду казки медична сестра нашого закладу Золочевська Людмила Миколаївна ознайомила дітей із загальними відомостями про хворобу, профілактикою та динамікою поширення СНІДу в Україні.

Людмила Миколаївна зазначила: “СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини. Це захворювання, проти якого відсутні ефективні засоби лікування та профілактики. Спричинюється специфічним вірусом, через що організм втрачає природню здатність протидіяти мікробам і знищувати злоякісні клітини. Хворіють дорослі й діти.

То ж нехай усе жахливе, що сталося з іншими, обійде нас, залишиться далеко-далеко. Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *