19 Грудня, 2019 - Admin

Казка від Святого Миколая

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

19 грудня до учнів закладу завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Вихованці закладу підготували театралізоване дійство «Сніговик повертається». Черговий раз більшість учнів стали учасниками  театралізованої вистави. Хтось вдало зіграв роль головних героїв, хтось   продемонстрував  свій талант у сюжетних хореографічних постановках та вокальних композиціях.  Вдало підібрані ролі, яскраві костюми, декорації, музичне оформлення створило атмосферу гарного святкового настрою.

А ще незабутнім подарунком був традиційний приїзд шефів – представників Харківського національного університету радіоелектроніки, які завжди радують учасників дійства несподіваними виступами студентів, смачними та корисними подарунками.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *