12 Жовтня, 2017 - Admin

Зміївщина — перлина Слобожанщини

12 жовтня, напередодні великого свята – Дня українського козацтва, вихованці нашого закладу разом із педагогічним колективом відвідали історичні та заповідні місця рідного краю. Вони побували у с. Коропові Хутори Зміївського району.

В програму туристичної екскурсії входила мандрівка «Екологічна стежина Гомільшанських лісів», яка ознайомила всіх присутніх із флорою і фауною лісового масиву, побачили красу і велич столітніх дубів, які ростуть на території Гомільшанського заказника, познайомила із цікавими легендами даного краю. Відвідувачі оцінили красу і велич річки Сіверський Донець, легендарне Біле озеро.

Разом з тим екскурсанти змогли перенестися на кілька століть назад, щоб повернутися  в епоху козацтва. Побувавши на Козачій горі, перейнялися героїчним духом захисників рідного краю.

На закінчення екскурсії діти переглянули виступ козацького гурту «Арей» із м. Харкова. Під час виступу діти побачили, як майстерно і вправно вони володіють шаблями, списами, булавою, палицею.

Загальне фото і теплі дружні розмови здружили екскурсоводів-козаків та подорожуючих. В теплій, щирій, дружній обстановці приїхали додому подорожуючі, залишивши із собою масу якнайкращих вражень.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *