12 Жовтня, 2017 - Admin

За єдину Україну

14 жовтня вся країна відзначає відразу декілька свят: свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України.

День захисника України – це свято, яке є  всенародним, бо захисниками України є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці і військові, волонтери, діти і дорослі — всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу над загарбниками. Боротьба за незалежність України продовжується і зараз. На сході нашої країни відбуваються бойові дії на території Луганської та Донецької областей, а наші воїни з честю захищають територіальну цілісність України.

Тому 12 жовтня, напередодні Дня захисника України,  до учнів 1-го класу (кл. керівник Лютко О.М., вихователь Щербак І.Б.) завітав воїн АТО Ліценко Олександр Сергійович. З глибоким сумом та болем в очах боєць намагався в доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братерство, і про все те, що цікавило дітей. Говорив про військові будні зі сльозами на очах, а в класі панувала тиша…

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *