1 Грудня, 2016 - Admin

Запрошуємо у клуб друзів Мийдодира

Здоров’я людини – найвища цінність на землі. Про це розповідають вчителі у школі, про це розповідають діткам у дитячому садочку.

1 грудня в дитячий садочок завітали незвичайні гості – веселий Колобок, Лисичка-сестричка, Вовчик-братик, Ведмідь-набрід, Зайчик-побігайчик із Зайчихою, лікар-Дятел.

1 грудня в дитячий садочок завітав незвичайний гість – Мийдодир, просився на свято чистоти і здоров’я Бруднуля, від якого втекло простирадло, книжка, одяг, самовар. На допомогу Бруднулі прийшли  веселий Колобок, Лисичка-сестричка, Вовчик-братик, Ведмідь-набрід, Зайчик-побігайчик із Зайчихою, лікар-Дятел. Мочалки та зубні щіточки допомогли вмитися і почистити зуби. Казкові герої загадували  діткам загадки, грали в гру «Так чи НІ», провели фізкультхвилинку.  Вітамінки-овочі та фрукти рекламували свої переваги над іншими видами їж, закликали поповнювати свій організм поживними речовинами. На закінчення  свята вихованців дитячого садочку Мийдодир прийняв до свого клубу –  «Клубу  Мийдодира».

Підготували і провели музично-розважальну програму для вихованців дитячого садочку учні 6-го класу під керівництвом вихователя Петрашкевич Т.Р.

gb0-epehqhm xfsaytlwtza 4-jml7ngoy4 l1emauygcwa rmvdfdaiocg wk2pocoepbu ut_hsij8gby sd02bwvjr-0

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *