23 Грудня, 2017 - Admin

«Замість ялинки – новорічний букет»

Зимові свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються всі, і всі з нетерпінням чекають чогось незвичайного. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуків красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі.

Стало вже доброю традицією напередодні Новорічних свят у школі  проводити виставку-конкурс екологічної акції «Замість ялинки –новорічний букет». Головна мета цього конкурсу — показати дітям альтернативу, довести, що новорічними атрибутами можуть бути не лише зрубані дерева, але й безліч майстерно скомпонованих штучних та природніх матеріалів. Не став винятком і цей рік. З 18 по 23 грудня учні 1-4-х класів представили  цікаві, фантастичні поробки. Диво-ялинки були зроблені із сухих гілок, шишок,  ниток,  тканини, паперу, цукерок,  макаронних виробів, новорічних прикрас, бісеру  тощо. Визнати переможця було дуже важко, бо всі композиції були вишукані та оригінальні.

Виставка пройшла в ігровій кімнаті нашого закладу, щоб не тільки учні, але й батьки могли споглядати красу, зроблену дитячими руками.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *