22 Жовтня, 2016 - Admin

Екскурсія у світ мистецтва

Напередодні канікул учні 3-го класу в супроводі класного керівника Орди І.Г. та вихователя Федоренко Г.Г.відвідали дитячу школу мистецтв.

Завдяки педагогам школи діти поринули у чарівний світ мистецтва. А почалось наше знайомство з інструментами  з казки, про її величність Скрипку. Ну хто розкаже краще її, як не людина яка з дитинства закохана у цей інструмент, яка присвятила йому все життя – це викладач Людмила Іванівна. Прослухавши старовинний танок «Менует» у її виконанні, учні почули як чарівно звучить цей інструмент. У класі «Сольфеджіо» діти залюбки співали та відповідали на питання пов’язані із знанням музичної грамоти. А от у класі «Музичних інструментів» на дітей чекав сюрприз. Тут вони почули професійне звучання гітари «Венесуельський вальс» у виконанні свого однокласника Шевченка Дениса, а також мали змогу пограти в оркестрі під керівництвом Скриннікової І.А.. Далі дітей чекала  цікава подорож у художній клас, де їх  привітно зустріла  викладач Євтушенко Надія Юхимівна, вона захоплююче розповіла про те, чому навчають на художньому відділі учнів і що вони вміють, презентувавши їхні роботи.

Учні отримали багато позитивних емоцій від зустрічі з мистецтвом. А деякі з них забажали в майбутньому вчитись грати на музичних інструментах. Дуже хочеться сподіватись, що після таких зустрічей,  та зернинка, яку викладачі школи, посіяли у душах наших  вихованців, проросте любовю до прекрасного, виллється добротою, вихованістю, чемністю.

 nftrrsbp_j4 w8ut-xnv48c eh8upzaph50 snvealt0s6e 2cmq9xyhiq0 fxa2zev46rc

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *