6 Квітня, 2016 - Admin

Екскурсія до хлібозаводу «Кулиничі»

Пахне хліб, як тепло пахне хліб!

Любов’ю трударів і радістю земною.

І сонцем, що всміхалося весною, 

І щастям наших неповторних діб. 

Духмяно пахне хліб.

Ми не уявляємо нашого столу без запашного хліба. В нього вкладено багато клопіткої праці людей різних професій. Хлібина приходить довгий шлях з лану до наших домівок.  Хліб – усьому голова – говорить народна мудрість.

З метою формування в учнів уявлення про сучасний світ професій, виховання шанобливого ставлення до усіх видів праці, людей праці,  6 квітня, учні 6 класу, разом з вихователем Семенюрою Л.П., відвідали хлібозавод «Кулиничі».

Для дітей провели захопливу екскурсію по комбінату, де вони побачили увесь процес виробництва хлібобулочних виробів: від замішування тіста до упаковування хліба. Після цього учні потрапили в чудову кімнату, де побували в ролі маленьких пекарів. Вони власноруч, з великим захопленням, виготовляли смачні рулети із джемом, випікали їх, а потім з чаєм ними і смакували. А ще учнів пригостили свіжовипеченим смачним хлібом. Потім їм продемонстрували цікавий фільм про хліб, а також провели конкурси з нагородженням самих уважних та активних.

А на останок кожен гість хлібокомбінату отримав смачний подарунок. Додому поверталися з позитивними емоціями та смачними враженнями від екскурсії!

IMG_2600 IMG_2599 IMG_2603 IMG_2605 IMG_2625 IMG_2626 IMG_2614

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *