27 Вересня, 2017 - Admin

Екскурсія до Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС України

27 вересня учні 5 класу разом з класним керівником Буклей С.І та вихователем Біленською О.О. відвідали Навчальний центр оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Під час екскурсії учням дали змогу  по стріляти з пневматичної зброї, навчили дітей як правильно кидати рятувальній круг, провели бесіду з надання першої медичної допомоги. Найбільше учням сподобалась смуга перешкод, кожен зміг випробувати свої сили.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Розповіли, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти.  Під час зустрічі старший пожежний рятувальник звернув увагу учнів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.

Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.

Дякуємо співробітникам з центру оперативно-рятувальної служби за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *