23 Листопада, 2017 - Admin

Екскурсія до міжнародного аеропорту «Харків»

23 листопада учні 8-го класу, разом з класним керівником Водолажченко Т.В. та вихователем Семенюрою Л.П., відвідали міжнародний аеропорт «Харків», найбільший у Східній Україні.

Головний термінал аеропорту було побудовано у 1950-х роках у неокласичному сталінському стилі. В рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року влітку 2009 року було розпочато реконструкцію злітно-посадкової смуги, в результаті якої її було подовжено до 2 500 м. зі збільшенням класифікаційного числа штучного покриття аеродрому, що надало аеропорту можливість приймати літаки класу «Аеробус A320» та «Боїнг 737». Було побудовано новий міжнародний термінал, а старий реконструйовано і перетворено на термінал з обслуговування VIP-пасажирів.

Восьмикласникам провели екскурсію тривалістю 2 години. За цей час екскурсантам повністю продемонстрували процедуру, яку проходять пасажири,  а також показали, яким шляхом іде багаж після прийому його на стойці реєстрації. Але це ще не все. Ми відвідали термінали Харківського аеропорту, злітні і посадочні смуги. Крім того, була можливість спостерігати за роботою диспетчерської служби аеропорту і власне самого ангару з літаками, гвинтокрилами і неопланами, пожежну частину аеропорту. Діти мали змогу побачити на власні очі, як здійснює посадку літак, який прибув з Туреччини. Також екскурсанти відчули себе VIP-пасажирами і відвідали залу очікування Premium класу, а також VIP термінал.

Екскурсія на  учнів і педагогів справила незабутні враження. Ми висловлюємо подяку співробітникам аеропорту за  можливість відвідати підприємство!

Початок екскурсії

Біля стійок реєстрації

Пройшли реєстрацію та особистий огляд

У диспетчерській

Спостерігаємо посадку літака

На злітному полі (красень, хоч вже і не літає)

У VIP-залі

Термінал А Харківського міжнародного аеропорту

Стара будівля аеропорту – пам’ятка архітектури

 

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *