7 Листопада, 2017 - Admin

Екскурсія до АТ «Ощадбанк»

07 листопада учні 6-го класу разом із класним керівником Жуковою І.К. та вихователем Білашко В.М., в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності, відвідали Нововодолазьке відділення АТ «Ощадбанк».

Одним з основних завдань Всеукраїнського тижня фінансової грамотності є підвищення фінансової грамотності дітей та молоді. Діти практично не мають фінансових стереотипів і працювати з ними, навчаючи їх основам фінансової грамотності, простіше ніж з дорослими. Тому в школах був впроваджений факультатив «Фінансово грамотний споживач».

Екскурсію відділенням банку провела керуюча установи Хільченко Л.П., яка цікаво та зрозуміло розповіла учням про основні функції банку, про роботу  з клієнтами, оформлення різноманітних фінансових документів, керування процесами через Інтернет, зацікавила інформацією про можливості платежів та поповнення вкладів без відвідання відділення банку, про шляхи захисту від шахрайства з платіжними картками.

Також діти ознайомилися з роботою касира. Мали змогу перерахувати гроші власноруч та на машинці  для перерахунку. Відвідали приміщення VIP-каси, у якої отримують великі суми, відкривають депозитні рахунки,  кімнату переговорів для VIP-клієнт та юридичних осіб. Дітям розповіли, як користуватися банкоматом та Інтернет- мобільними додатками банку.

Цікавою для учнів стала й інформація  щодо можливості кар’єрного росту в банківській установі та методики оцінювання результатів роботи працівників,  системи їх винагородження за ефективне виконання посадових обов’язків.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *